Beau Business – Over ons

Leonie Pluyter: “Natuurlijk, iedereen kan wel een feestje organiseren. Maar het wordt pas een Event en succesvol als er strategie achter zit”.

Visie

Evenementen zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Steeds vaker worden spraakmakende evenementen ingezet als communicatiemiddel voor een beoogd doel.

Het traditionele model van een bedrijf dat een product of dienst ontwikkelt en de klant die het ‘automatisch’ consumeert is al lang passé. Er moet meer energie geleverd worden om in beeld te zijn én blijven bij de doelgroep. Er moet een voorkeurspositie ten opzichte van concurrenten in de hoofden van de doelgroep gecreëerd worden.

Mensen zijn sociale wezens die elkaar graag ontmoeten. Tijdens een persoonlijke ontmoeting is er meer kans op diepgang, het geeft energie en zorgt voor verbondenheid. Emotie speelt daarbij een belangrijke rol en evenementen zijn de ideale manier om mensen voor de langere termijn op een positieve wijze te raken.

Wat kan ik door Beau Business laten regelen?
Alles! Alles kan, niets is te gek, maar een kwestie van regelen…
Dus voor de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van allerlei soorten evenementen bent u bij mij aan het juiste adres. Neemt gerust en vrijblijvend eens contact op voor een kennismakingsgesprek.

Contact

Leonie Pluyter

RT @BarrelFoodFest: 🄽🄾 🄶🅄🅃🅂 🄽🄾 🄶🄻🄾🅁🅈 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮 via: https://t.co/OVhtHNZ7CQ https://t.co/yeK694OE0z
Volg mij op twitter