Beau Business Events

Beau Business Events is een vakkundig bedrijf en daarom verloopt uw evenement professioneel. Zo heeft u geen stress of zorgen, en kunt u optimaal genieten en profiteren van het event.

De touwtjes zijn bij Beau Business in goede handen. Daarom kunt u zich richten op wat voor u รฉcht belangrijk is. Het event is immers een middel voor iets, voor een beoogd doel. De klant kan zich richten op de gasten, op de omzet, op het netwerken of acquireren. Beau Business weet wat er toe doet. Beau Business helpt te focussen.

Hoe doen we dat?

In een persoonlijk gesprek gaan we eerst samen uw wensen en behoeften inventariseren. Bij Beau Business treft u korte communicatielijnen, dat praat wel zo gemakkelijk. Als tevens uw budget voor het event inzichtelijk is gemaakt wordt er een concept voor het evenement ontwikkeld. Dit wordt aan u gepresenteerd, met daarbij een begroting. Vanzelfsprekend kan er op dit moment nog van alles worden aangepast.
Wanneer het definitieve concept is goedgekeurd, worden uitnodigingen gemaakt, leveranciers vastgelegd, locaties geboekt en het draaiboek opgesteld. Alles passend bij de ‘creatieve kapstok’ die voor dit event is bedacht. Voor het management van de kwaliteit en tijdsplanning zijn wij altijd nauw betrokken bij het gehele proces en zelf bij de uitvoering aanwezig om alles vlekkeloos en succesvol te laten verlopen.

Bij veel projecten wordt een percentage van het totale budget gerekend. Dit ligt, afhankelijk van de hoogte van het budget, tussen de 10 en de 20%. In andere gevallen wordt gewerkt met een uurtarief.

Wat kost dat?

Bij veel projecten wordt een percentage van het totale budget gerekend. Dit ligt, afhankelijk van de hoogte van het budget, tussen de 10 en de 20%. In andere gevallen wordt gewerkt met een uurtarief.

Leonie Pluyter

RT @BarrelFoodFest: ๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„พ ๐Ÿ„ถ๐Ÿ…„๐Ÿ…ƒ๐Ÿ…‚ ๐Ÿ„ฝ๐Ÿ„พ ๐Ÿ„ถ๐Ÿ„ป๐Ÿ„พ๐Ÿ…๐Ÿ…ˆ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐˜‚ ๐—ถ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—•๐—”๐—ฅ๐—ฅ๐—˜๐—Ÿ ๐—™๐—ผ๐—ผ๐—ฑ ๐—ง๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐—ธ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ via: https://t.co/OVhtHNZ7CQ https://t.co/yeK694OE0z
Volg mij op twitter