• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Curacao Culinair

Curacao Culinair

Na drie prachtige en succesvolle edities beleeft Curaçao Culinair in 2019 alweer haar vierde editie. Tijdens het weekend van 5 & 6 april 2019 wordt het terrein bij Landhuis Chobolobo centraal gelegen in Saliña, weer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Curaçao.

Alle 12 deelnemende restaurants zullen diverse heerlijke gerechten bereiden in de vorm van amuses en kleine hapjes. Gasten genieten van de unieke mogelijkheid om op één locatie bij de 12 beste restaurants van Curaçao een weekend lang de verschillende specialiteiten te proeven. De restaurants bereiden hun ‘signature dishes’, ieder vanuit een eigen sfeervol ingerichte stand, en bij de gezellige centrale bar kunt u de beste wijnen en andere lekkere drankjes bestellen.

Reguliere tickets zijn via de website verkrijgbaar. Tevens zijn tickets verkrijgbaar bij FunMiles, Mensing’s Kaminada, Van den Tweel Zeelandia en Jan Thiel en bij alle deelnemende restaurants.

Ga naar de website

Curacao Culinair

Wanneer: 5 & 6 april 2019

Waar:        Landhuis Chobolobo, Saliña, Willemstad Curacao

Hoe laat:   beide dagen van 17.00 – 00.00 uur

Lees, Ervaar, Beleef

Naar alle berichten

Leonie Pluyter

RT @SaskiaBoelsums: Deze foto kun je nog vóór de kerst winnen! Het Drents Museum, Wilcovak en ik zijn een actie gestart voor 3FM Serious Re…
Volg mij op twitter