• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Online Events

Online events

Online events hebben een vlucht genomen en gaan voorlopig niet meer verdwijnen. Ook al willen we elkaar allemaal dolgraag weer ontmoeten en gaat er niets boven ‘live’ events, ook na deze covid-crisis blijft ‘Online’ absoluut een geschikte manier om vanuit je eigen huis te communiceren. Of het nou gaat om een leuke borrel, bingo, vergadering, quiz of welke vorm van live communicatie je ook maar wenst!

Heb jij ook de behoefte – of noodzaak – om nu iets online te organiseren? Neem gerust eens contact op over de verschillende mogelijkheden!! Wij denken graag even mee.  En we hebben inmiddels een fijn team van collega’s verzameld, waardoor eigenlijk alles mogelijk – en overal een passende spalling voor is!

Online Quiz

Wij hebben inmiddels een aantal voorbeelden van online events kunnen draaien. Erg leuk is ook een online quiz-avond! In dit geval ontvingen alle (400+) medewerkers voorafgaand aan de quiz-avond, een pakketje met lekkers thuisbezorgd.
Vanuit de studio hebben we een livestream opgezet, mét quizmaster, en thuis kon iedereen de uitzending bekijken en via de telefoon inloggen om mee te strijden in de quiz. Wat het altijd nog nét even wat persoonlijker maakt, is om bedrijfseigen vragen, met foto’s of filmpjes, aan de quiz toe te voegen. Speeches of andere vormen van interactie kunnen ook vrij eenvoudig aan het programma toegevoegd worden. Deze opzet is ook heel geschikt voor zeer grote groepen! 

Online workshops & presentaties

Ook workshops en (product)presentaties kunnen prima online plaatsvinden.

We starten meestal met een (virtuele) ‘inloop’ en korte introductie van wat (en hoe) het programma eruit ziet. De daadwerkelijke presentatie, wordt middels een live-stream vanuit een studio uitgezonden. Tijdens de presentatie zijn alle deelnemende leden ingelogd in Zoom of Teams en kunnen deelnemers dus ook reageren en vragen stellen. Vooral voor wat kleinere groepen (tot ca. 50 personen) is deze tweeledige interactie zeer geschikt.

Leonie Pluyter

RT @BarrelFoodFest: 🄽🄾 🄶🅄🅃🅂 🄽🄾 🄶🄻🄾🅁🅈 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮 via: https://t.co/OVhtHNZ7CQ https://t.co/yeK694OE0z
Volg mij op twitter