• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Wijnfestival Emmen

WIJNFESTIVAL EMMEN

Het ‘Wijnfestival Emmen’ is een evenement waarbij de glorieuze hoofdrol is weggelegd voor wijn!

Het is een proeverij waarbij liefhebbers van wijn kunnen proeven van vele bijzondere wijnen van verschillende wijnhuizen en leveranciers. En dat op een mooie centrale locatie; in de sfeervolle Grote Kerk in het centrum van Emmen.

Dit jaar vindt de eerste editie van het Wijnfestival Emmen plaats op zaterdag 18 november 2017. Om voldoende bezoekers de kans te geven te komen genieten van de prachtige wijnen, worden er 18 november twee sessies aangeboden waar maximaal 300 bezoekers per sessie aan deel kunnen nemen. De eerste sessie vangt aan om 16.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Daarna wordt alles weer in gereedheid gebracht voor de tweede sessie bezoekers, van 20.00 uur tot 23.00 uur.

Om binnen te komen heb je een entree ticket nodig. De tickets zijn voor €15,00 online te koop via deze website. Bij de tickets zijn dan de eerste twee consumptiemunten inbegrepen en je ontvangt een ‘proefglas’ om de wijnen in te laten schenken. Extra munten zijn tijdens het evenement te koop voor €1,50 per stuk. Per proefglas wordt een kleine hoeveelheid wijn geschonken waar 1 a 2 muntjes voor gevraagd wordt. Op die manier kunnen bezoekers genieten van meerdere verschillende soorten wijnen.

Bezoekers kunnen kennismaken met de winkel/wijnhandelaar, of het wijnhuis en krijgen daarbij natuurlijk uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen en te luisteren naar de enthousiaste verhalen van de leveranciers en makers van de wijnen.
Het hoofddoel is de wijnen bekend te maken en te laten proeven. Daarna is het uiteraard mogelijk om een bestelling te doen of op een ander moment de winkel te bezoeken voor het kopen van de flessen.

Ga naar de website

WIJNFESTIVAL Emmen

Wanneer: zaterdag 18 november 2017

Waar:        Grote Kerk, Emmen (Dr.)

Hoe laat:
sessie 1 16.00 – 19.30 uur
sessie 2 20.00 – 23.00 uur

[svc_social_stream fb_num=”20″ excerpt_length=”0″ fb_id=”800584170028067″ loadmore_text=”Lees meer”]

Lees, Ervaar, Beleef

Naar alle berichten

Leonie Pluyter

@jseubring Er zijn een paar speciale FB pagina’s voor foodtruckers, daar komt met enige regelmaat wat voorbij. Zou… https://t.co/jNfFpJRKOq
Volg mij op twitter