• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Barrel Food Truck Fest

BARREL Food Truck Fest

In 2015 vond de succesvolle eerste editie plaats van het BARREL Food Truck Fest in Emmen! Inmiddels is dit festival niet meer weg te denken van de zomerkalender en uitgebreid naar meerdere locaties.

De meeste foodtrucks waren ooit oude barrels, oude wagens, die met een hoop liefde en creativiteit nu een nieuw leven als foodtruck hebben gekregen. En een barrel is ook een vat, waar onder meer wijn (of whiskey en bier) in bewaard en vervoerd kan worden. Vandaar de naam: BARREL Food Truck Fest.

Van heinde en verre melden enthousiaste foodtruckers zich jaarlijks weer aan. Allemaal liefhebbers, de meesten hobbyisten, een enkeling professioneel.
Allen serveren ze lekker eten, vers eten, echt eten; streetfood. Dat varieert van burgers tot pulled pork, van calemares naar kaasfondue en terug via tortilla’s en bitterballen, naar crêpes, currywurst en saté. Er wordt ook nog gezorgd voor lekkere muziek, zitplaatsen, een bar, hangplekken, geweldige drankjes en een relaxte sfeer zodat je je er uren kunt vermaken.

Ga naar de website

BARREL Food Truck Fest | Emmen

Wanneer:  3, 4, 5 juni 2022
Waar:        Raadhuisplein, Emmen (Dr.)
Hoe laat:
vrijdag 16.00 – 00.00 uur
zaterdag 12.00 – 00.00 uur
zondag 12.00 – 21.00 uur

BARREL Food Truck Fest | Hardenberg

Wanneer: 9 & 10 juli 2022
Waar:        Marktplein, Hardenberg (Ov.)
Hoe laat:
zaterdag 12.00 – 22.00 uur
zondag 12.00 – 21.00 uur

🄽🄾 🄶🅄🅃🅂 🄽🄾 🄶🄻🄾🅁🅈
𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮!
Áls we in 2022 dan eindelijk weer evenementen mogen organiseren en festivals vieren, zijn wij er klaar voor.

De website van BARREL is even lekker door de wasstraat geweest ;-). Geïnteresseerde foodtruckers kunnen daar nu heel gemakkelijk alle informatie vinden en zich via de site gelijk inschrijven voor de verschillende BARREL edities.

Hierbij dus daartoe de uitnodiging!
𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮 via: https://barrelfoodtruckfest.nl
...

28 3

𝗕𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻,

Zoals we in de persconferentie hebben kunnen horen, is het bij elkaar komen met meer dan 750 mensen op een festival voorlopig niet toegestaan.
Tot onze grote spijt kan 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 daarom ook dit jaar niet doorgaan.

We kijken uit naar de tijd dat we weer onbezorgd samen kunnen genieten van een nieuwe 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟.

We spreken elkaar.

Leonie Pluyter
𝘽𝘼𝙍𝙍𝙀𝙇 𝙁𝙤𝙤𝙙 𝙏𝙧𝙪𝙘𝙠 𝙁𝙚𝙨𝙩
...

71 23

𝗕𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝘃𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻!

Vooralsnog bevinden we ons aan de goede kant van de datum en gaat BARREL Food Truck Fest Emmen door!

Zoals we wrs. allemaal wel hebben meegekregen zijn er weer ontwikkelingen ontstaan rondom evenementen. Het kabinet heeft besloten om eendaagse evenementen (waar BARREL onder valt) met meer dan 750 bezoekers niet toe te staan tot 1 september. Op 𝘽𝘼𝙍𝙍𝙀𝙇 willen we, op 3, 4 & 5 sept. a.s. meer bezoekers mogen verwelkomen dan 750 per dag. En daarbij moeten we dan aan de voorwaarden voldoen die nu overal bekend zijn.

𝗪𝗶𝗷 𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻 𝗜𝗡 𝗗𝗘 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗕𝗟𝗢𝗞𝗞𝗘𝗡 en we werken er hard aan om er 3 geweldige dagen van te kunnen maken!
Vrijdag a.s. om 19.00 uur is de persconferentie waarin er meer duidelijk wordt over de maatregelen, die gelden na 1 september.
De ticketsale start dan direct, dus wees er snel bij en dan gaan we er samen hopelijk eindelijk weer een heerlijk TOPWEEKEND van maken. 🧡🤞🏽

De link om tickets te bestellen volgt zodra we definitief goed nieuws ontvangen!

Volg 𝘽𝘼𝙍𝙍𝙀𝙇 op de verschillende socials, als je geen updates wil missen. #emmen #barrel #barrelfoodtruckfest #festival #food #finaly?
...

30 5

Alsnog!? 𝗔𝗹𝘃𝗮𝘀𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗧𝗜𝗣𝗝𝗘 𝗩𝗔𝗡 𝗗𝗘 𝗦𝗟𝗨𝗜𝗘𝗥…
Het eerste weekend van september geniet Emmen normaal gesproken van MM Culinair, hét culinaire food-festival met lokale restaurateurs uit de omgeving.
De coronacrisis heeft ertoe geleid dat het tienjarig jubileum van 𝗠𝗠 𝗖𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗶𝗿 wordt uitgesteld. De organisatie heeft gekozen om dit volgend jaar op volle kracht en uitbundig te vieren.

Wat gaan we dan dat weekend doen??
Een speciale editie van BARREL Food Truck Fest Emmen! En een aantal vaste @mmculinair deelnemers (local heroes) krijgen als 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘨𝘶𝘦𝘴𝘵𝘴 een ereplekje op 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟!

We combineren zo het beste uit beide werelden. Samen tot één heerlijk food-feest, waar menig Emmenaar likkebaardend naar uitkijkt!!

STAY TUNED
...

31 1

𝗪𝗜𝗝 𝗦𝗧𝗔𝗔𝗡 𝗞𝗟𝗔𝗔𝗥 𝗜𝗡 𝗗𝗘 𝗦𝗧𝗘𝗜𝗚𝗘𝗥𝗦
De voorbereidingen gaan door… Óf BARREL door kan gaan, kunnen we nog niet met zekerheid stellen. Maar als wij het weten, weet jij het ook!!

Het is nu afwachten op nieuws vanuit de Nederlandse overheid aangaande de nieuwe regels, die gelden voor evenementen na 13 augustus. Dit bepaalt voor ons een go/no go. Zodra een positief besluit genomen is, wordt de ticket sale online gestart! Volg dus 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 op de verschillende socials, als je dit niet wil missen! Kaarten zijn beperkt beschikbaar.
STAY TUNED
...

51 6

MARK YOUR CALENDARS…. 😎
More info coming soon! #emmen
...

44 4

𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗘𝗠𝗠𝗘𝗡 𝟵, 𝟭𝟬, 𝟭𝟭 𝗝𝗨𝗟𝗜 𝟮𝟬𝟮𝟭
Kom op jongens, een beetje optimisme! ❤️ 🙏🏻 “De verwachting is dat begin juli alle volwassenen die gevaccineerd willen worden, minstens één prik hebben gehad.” Als dit gehaald wordt, dan geloven wij erin dat we na 1 juli weer dingen kunnen doen. Het blijft nog een speculatieve stelling en afwachten op welke wijze, maar het is reden genoeg om BARREL EMMEN uit voorzorg twee weken te verplaatsen en naar 9, 10, 11 juli 2021 te tillen. Laten we positief blijven en vooruit denken. Ben je benieuwd naar de visie hierachter om tot deze weloverwogen conclusie te komen?

Lees dan verder via de link in de bio. En vooral; noteer de data in je agenda! 🤩🤞🏽
...

85 8

Fijne feestdagen allemaal!! Maak er wat moois van in deze bijzondere tijd. En vol goede moed op naar het nieuwe jaar. 🖤 #blijfgezond #zelfdeslingersophangen #barrelvlaggetjesmogenook #barrelfoodtruckfest #Emmen #Hardenberg #foodies #food #streetfood #love #foodie #foodporn #christmas #newyear ...

41 0

EMMEN | 25,26,27 juni 2021
HARDENBERG | 24,25 juli 2021
#savethedate #BARREL #barrelfoodtruckfest #postponed #festival #foodtrucks #keepgoing #🖤 #Emmen #Hardenberg
...

36 3

✪BARREL LINE-UP 2020✪
Vis en friet liefhebbers opgelet!
Fish & Chips bakken de bekende dikke Engelse Frieten en gepaneerde English FISH …op traditionele wijze op BARREL Food Truck Fest Emmen. Daarnaast serveren ze ook gambasticks (met friet)🍤, friet met andere toppings van zeevruchten en een 'Big share plate fish & chips' om gezellig samen met je vrienden van te smullen.
Met wie ga jij deze delen? #emmen #fish #fishandchips #festival #foodtruck #barrelfoodtruckfest
...

32 1

Leonie Pluyter

RT @BarrelFoodFest: 🄽🄾 🄶🅄🅃🅂 🄽🄾 🄶🄻🄾🅁🅈 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮 via: https://t.co/OVhtHNZ7CQ https://t.co/yeK694OE0z
Volg mij op twitter