• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Barrel Food Truck Fest

BARREL Food Truck Fest

In 2015 vond de succesvolle eerste editie plaats van het BARREL Food Truck Fest in Emmen! Inmiddels is dit festival niet meer weg te denken van de zomerkalender en uitgebreid naar meerdere locaties.

De meeste foodtrucks waren ooit oude barrels, oude wagens, die met een hoop liefde en creativiteit nu een nieuw leven als foodtruck hebben gekregen. En een barrel is ook een vat, waar onder meer wijn (of whiskey en bier) in bewaard en vervoerd kan worden. Vandaar de naam: BARREL Food Truck Fest.

Van heinde en verre melden enthousiaste foodtruckers zich jaarlijks weer aan. Allemaal liefhebbers, de meesten hobbyisten, een enkeling professioneel.
Allen serveren ze lekker eten, vers eten, echt eten; streetfood. Dat varieert van burgers tot pulled pork, van calemares naar kaasfondue en terug via tortilla’s en bitterballen, naar crêpes, currywurst en saté. Er wordt ook nog gezorgd voor lekkere muziek, zitplaatsen, een bar, hangplekken, geweldige drankjes en een relaxte sfeer zodat je je er uren kunt vermaken.

Ga naar de website

BARREL Food Truck Fest | Emmen

Wanneer: 25, 26, 27 juni 2021
Waar:        Raadhuisplein, Emmen (Dr.)
Hoe laat:
vrijdag 16.00 – 00.00 uur
zaterdag 12.00 – 00.00 uur
zondag 12.00 – 21.00 uur

Toegang is gratis!

BARREL Food Truck Fest | Hardenberg

Wanneer: 24 & 25 juli 2021
Waar:        Marktplein, Hardenberg (Ov.)
Hoe laat:
zaterdag 12.00 – 22.00 uur
zondag 12.00 – 21.00 uur

Toegang is gratis!

Leonie Pluyter

😂😂 https://t.co/0SCINaLqZz
Volg mij op twitter