• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Barrel Food Truck Fest

BARREL Food Truck Fest

In 2015 vond de succesvolle eerste editie plaats van het BARREL Food Truck Fest in Emmen! Inmiddels is dit festival niet meer weg te denken van de zomerkalender en uitgebreid naar meerdere locaties.

De meeste foodtrucks waren ooit oude barrels, oude wagens, die met een hoop liefde en creativiteit nu een nieuw leven als foodtruck hebben gekregen. En een barrel is ook een vat, waar onder meer wijn (of whiskey en bier) in bewaard en vervoerd kan worden. Vandaar de naam: BARREL Food Truck Fest.

Van heinde en verre melden enthousiaste foodtruckers zich jaarlijks weer aan. Allemaal liefhebbers, de meesten hobbyisten, een enkeling professioneel.
Allen serveren ze lekker eten, vers eten, echt eten; streetfood. Dat varieert van burgers tot pulled pork, van calemares naar kaasfondue en terug via tortilla’s en bitterballen, naar crêpes, currywurst en saté. Er wordt ook nog gezorgd voor lekkere muziek, zitplaatsen, een bar, hangplekken, geweldige drankjes en een relaxte sfeer zodat je je er uren kunt vermaken.

Ga naar de website

BARREL Food Truck Fest | Emmen

Wanneer:  9, 10, 11 juli 2021
Waar:        Raadhuisplein, Emmen (Dr.)
Hoe laat:
vrijdag 16.00 – 00.00 uur
zaterdag 12.00 – 00.00 uur
zondag 12.00 – 21.00 uur

BARREL Food Truck Fest | Hardenberg

Wanneer: 24 & 25 juli 2021
Waar:        Marktplein, Hardenberg (Ov.)
Hoe laat:
zaterdag 12.00 – 22.00 uur
zondag 12.00 – 21.00 uur

MARK YOUR CALENDARS…. 😎
More info coming soon! #emmen
...

42 4

𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗘𝗠𝗠𝗘𝗡 𝟵, 𝟭𝟬, 𝟭𝟭 𝗝𝗨𝗟𝗜 𝟮𝟬𝟮𝟭
Kom op jongens, een beetje optimisme! ❤️ 🙏🏻 “De verwachting is dat begin juli alle volwassenen die gevaccineerd willen worden, minstens één prik hebben gehad.” Als dit gehaald wordt, dan geloven wij erin dat we na 1 juli weer dingen kunnen doen. Het blijft nog een speculatieve stelling en afwachten op welke wijze, maar het is reden genoeg om BARREL EMMEN uit voorzorg twee weken te verplaatsen en naar 9, 10, 11 juli 2021 te tillen. Laten we positief blijven en vooruit denken. Ben je benieuwd naar de visie hierachter om tot deze weloverwogen conclusie te komen?

Lees dan verder via de link in de bio. En vooral; noteer de data in je agenda! 🤩🤞🏽
...

84 8

Fijne feestdagen allemaal!! Maak er wat moois van in deze bijzondere tijd. En vol goede moed op naar het nieuwe jaar. 🖤 #blijfgezond #zelfdeslingersophangen #barrelvlaggetjesmogenook #barrelfoodtruckfest #Emmen #Hardenberg #foodies #food #streetfood #love #foodie #foodporn #christmas #newyear ...

41 0

EMMEN | 25,26,27 juni 2021
HARDENBERG | 24,25 juli 2021
#savethedate #BARREL #barrelfoodtruckfest #postponed #festival #foodtrucks #keepgoing #🖤 #Emmen #Hardenberg
...

36 3

✪BARREL LINE-UP 2020✪
Vis en friet liefhebbers opgelet!
Fish & Chips bakken de bekende dikke Engelse Frieten en gepaneerde English FISH …op traditionele wijze op BARREL Food Truck Fest Emmen. Daarnaast serveren ze ook gambasticks (met friet)🍤, friet met andere toppings van zeevruchten en een 'Big share plate fish & chips' om gezellig samen met je vrienden van te smullen.
Met wie ga jij deze delen? #emmen #fish #fishandchips #festival #foodtruck #barrelfoodtruckfest
...

32 1

En ja hoor! Ook dit jaar gaan we weer BARRELEN in HARDENBERG! Hardenberg loves BARREL en wij ❤️ Hardenberg!
Daarom de vierde editie van BARREL Food Truck Fest in het weekend van 25 & 26 juli 2020 (koopzondag) op de Markt in Hardenberg.
Toegang is GRATIS!

Benieuwd naar de vorige edities van BARREL? Check dan vooral ook even de foto's op onze fb pagina. 🥨🍗🥯🥩🌭🥞🍕🥙🥑🥥🍟🍤🍣🍱🌯🍜🌮🍡 #food #foodtrucks #hardenberg #barrelfoodtruckfest #streetfood #celebrating #weekend
...

50 4

Leonie Pluyter

Wow. Mooie maan!!
Volg mij op twitter