Haringparty

Emmer Haringparty als Nieuw(e)!

Roderik Seubers (restaurant de Gaffel), Harm Bruning (HB Systems) en Martijn Muller (Emmer Vishandel) hebben de Emmer Haringparty overgenomen van JCI Emmen ’t Suydenvelt. Tijdens een editie van MM Culinair ontstond het idee; Martijn Muller, Roderik Seubers en Harm Brüning besloten, onder het genot van een goed glas wijn, om samen in zee te gaan. Het kwam ter sprake dat de Haringparty ter overname beschikbaar was en de heren waren van mening dat deze geslaagde party zijn bestaansrecht meer dan verdiende maar ook wel een boost kon gebruiken.

Ze besloten om er samen nieuwe energie in te steken en Leonie Pluyter (Beau Business) aan het team toe te voegen. En zo onstond de Haringparty weer ‘als Nieuw(e)’ .

Naast de veiling en het daaraan gekoppelde Goede Doel is de Haringparty ook bij uitstek geschikt om te netwerken. De Emmer Haringparty is daarom ook een erg graag bezocht event in het zakelijke circuit.

De vis (Emmer Vishandel) is geregeld, de locatie (Restaurant de Gaffel) en de techniek (HB Systems) in huis. in 2022 en 2023 werd de party met groots succes georganiseerd. Vrijdag 21 juni 2024 is het weer zo ver!

Emmer Haringparty

Wanneer: 21 juni 2024 (onder voorbehoud)

Waar: Restaurant de Gaffel, Valthe