• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • MM Culinair

MM Culinair

MM Culinair is een culinair evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd op de stadsvloer, in het centrum van Emmen, op het plein voor de Grote Kerk. In het midden staat de gezellige centrale bar voor een heerlijk drankje, met daaromheen in een kring gesitueerd, ongeveer 15 restaurateurs met ieder een eigen pagodetent.

De deelnemende bedrijven komen uit de Zuidoosthoek van Drenthe. U kunt met MM Culinair munten bij ieder van hen, de heerlijkste specialiteiten proeven in de vorm van kleine culinaire hapjes en amuses. Zo houdt u voldoende ruimte over om ze allemaal te proberen!

Kom genieten van al het lekkers dat Zuidoost Drenthe te bieden heeft op 20 & 21 augustus 2022.

Ga naar de website

MM Culinair

Wanneer: 20 & 21 augustus 2022

Waar:        Marktplein Emmen

Hoe laat:
Zaterdag 15.00 uur – 00.00 uur
(restaurants serveren tot circa 22.00 uur)
Zondag 14.00 uur – 21.00 uur

Alsnog!? 𝗔𝗹𝘃𝗮𝘀𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗧𝗜𝗣𝗝𝗘 𝗩𝗔𝗡 𝗗𝗘 𝗦𝗟𝗨𝗜𝗘𝗥…
Het eerste weekend van september geniet Emmen normaal gesproken van MM Culinair, hét culinaire food-festival met lokale restaurateurs uit de omgeving.
De coronacrisis heeft ertoe geleid dat het tienjarig jubileum van 𝗠𝗠 𝗖𝘂𝗹𝗶𝗻𝗮𝗶𝗿 wordt uitgesteld. De organisatie heeft gekozen om dit volgend jaar op volle kracht en uitbundig te vieren.

Wat gaan we dan dat weekend doen??
Een speciale editie van @barrelfoodtruckfest Emmen! En een aantal vaste @mmculinair deelnemers (local heroes) krijgen als 𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭 𝘨𝘶𝘦𝘴𝘵𝘴 een ereplekje op 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟!

We combineren zo het beste uit beide werelden. Samen tot één heerlijk food-feest, waar menig Emmenaar likkebaardend naar uitkijkt!!

STAY TUNED
...

22 2

MARK YOUR CALENDARS…. 😏 Binnenkort komen we met een verrassing! ...

17 0

STAY TUNED
De werving van deelnemende restaurants voor MM Culinair 2021 is van start. Op dit moment zijn wij aan het inventariseren of er - na deze zware tijd - voldoende restaurants in staat zijn om deel te nemen aan de komende editie van MM Culinair op 4&5 september a.s. Corona technisch lijkt dat te gaan lukken, maar restaurants hebben allemaal een enorme behoefte aan medewerkers!
Dus zoek jij nog een (vakantie-)baan? Check dan vooral even waar allemaal vacatures openstaan bij de horeca!! Er is een groot tekort aan leuke gezellige mensen die met een dienblad kunnen lopen (en dat kun je leren😁). #horecastaystrong 💪🏽

PS. Heb je een restaurant in de regio en belangstelling om deel te nemen aan MM Culinair? We informeren je graag over de mogelijkheden! Mail naar: info@emmenculinair.nl.
...

81 0

Hold on!! Storms get tired too... Nog even (😬) volhouden en zodra het maar weer kan, beloven wij feestjes!!! #mmculinair #holdon #Emmen #foodies #weekendvibes ...

64 1

Maak er een culinaire Kerst van! 🎄 En de tip van onze minister president, benoemen wij ook nog graag even hier: bestel Kerstdiner of lekkere uitgebreide brunch bij jouw favoriete restaurant!

#bestellen #kokerellen #helpelkaardecrisisdoor #mmculinair #emmen #food #restaurant #horecastaystrong
...

38 1

🍷𝐌𝐌 𝐂𝐔𝐋𝐈 𝐊𝐎𝐑𝐓𝐈𝐍𝐆!!🍷
Omdat de donkere dagen eraan komen en we de hele tijd thuis moeten zitten, hebben wij iets supertofs voor je!!
Speciaal voor MM Culinair heeft WijnSpijs een kortingscode aangemaakt voor de Academy cursus "𝑶𝒏𝒕𝒅𝒆𝒌 𝒋𝒆 𝑺𝒎𝒂𝒂𝒌". Gebruik deze unieke kortingscode: "𝐦𝐦-𝐜𝐮𝐥𝐢𝐧𝐚𝐢𝐫-𝐰𝐢𝐣𝐧", en je krijgt van ons 20 euro korting op deze online wijncursus. Bestel nu, en ontvang ook nog eens 6 flessen wijn bij je bestelling! Bekijk de cursus hier: https://mmculinair.nl/extras/ (link in bio)
Zeg nou zelf, dit is toch een heel goed idee, om gewoon lekker vanuit je eigen huis te doen?! Met wie ga jij 'aan de studie'? Cheers alvast! 🥂
...

37 0

⭐️MM CULINAIR GAAT DOOR!⭐️
Op 5 & 6 september wordt het Marktplein in Emmen omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe. Met de nieuwe maatregelen rondom COVID-19 hebben we wat aanpassingen moeten doen. Het terrein wordt anders ingedeeld, de grote middenbar maakt plaats voor meerdere kleine barren en we zijn verplicht bezoekers te registreren (incl. gezondheidscheck) en te laten plaatsnemen. Daarom moet je deze keer een kaartje kopen (voor €10,00 en dan krijg je daar alvast 2 consumptiemunten voor terug). Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op gepaste afstand van elkaar, voldoende ruimte heeft om nét als anders te genieten van al het lekkers dat de Drentse zuidoosthoek te bieden heeft. Het is weer tijd om uit te kijken naar iets leuks!!

LET OP: het aantal kaarten is gelimiteerd! Dus mis het niet, tag je vrienden, deel dit bericht, volg MM Culinair; zodat je geen info mist en houd Facebook en de website mmculinair.nl nauwlettend in de gaten voor de start verkoop. 🤩
...

33 8

No guts, no glory! Als we het samen doen, allemaal nadenken over onze veiligheid en ons aan de regels houden, kan het lekkerste feestje van Drenthe doorgaan! #keepyouposted #Emmen #mmculinair #foodies #horeca #love ...

51 2

🇮🇪 OESTERPROEVERIJ 🇮🇪 Aanstaande zaterdag van 16.00 - 16.45 Italiaanse oesterproeverij van Alessandro van @su_sardu 😍Hoe smaakt een echt verse oester?
🧂Oester- Prosecco proeverij
💡Hoe maak je een oester open?

GEEF JE NU OP! Aanmelden via info@emmenculinair.nl of DM via socialmedia
Maximaal 12 personen (6 muntjes per persoon)
...

56 3

Aanstaand weekend MM Culinair: meer dan alleen een culinair evenement! #cabaret ...

16 0

[BIERCOLLEGE EN WIJNPROEVERIJ | RESERVEER NU!] 🍻🍷


We hebben dit jaar iets heel speciaals tijdens MM Culinair. In een intieme setting kun je aan de 'Spijkerman Chef's Table' plaatsnemen (via reservering) om te genieten van de heerlijke gerechten van de Chefs van MM Culinair. De chefs staan létterlijk in de spotlight en je kunt precies zien hoe ze het gerecht bereiden. Alles wordt gefilmd, uitgelegd en live uitgezonden op de televisies op het terrein, dus ook als je zelf niet aan tafel zit kun je meegenieten van je favoriete chef!
Reserveer nu voor het BIERCOLLEGE (zaterdag 18.15-19.00 uur), waarbij je verschillende speciaalbieren kunt proeven met daarbij lekkere spijs combinaties, of voor de WINE FLIGHT (zaterdag 19.45-20.30 uur); maak een vlucht van 45 minuten over de wereld van wijnen en ontdek wat de wijn/spijs combinatie doet met je smaakpapillen. Beide colleges zijn te volgen voor 8 muntjes p.p. Max 12 personen aan tafel. Reserveren kan via: info@emmenculinair.nl of 06-13473251
...

20 1

Ieder jaar verrassen en verwennen we onze gasten. Vernieuwen we het event en voegen we nieuwe onderdelen toe. Ieder jaar zijn er diverse bedrijven die ons daarbij steunen! Onze dank is enorm groot, we zijn dan ook erg blij dat we samen het event naar een hoger niveau kunnen tillen!
Onze hoofsponsors @countusaccountantsadviseurs en @bidfoodnl bedanken we in het bijzonder!
#mmculinair #31augustus&1september #emmen #marktplein
...

24 1

Op MM Culinair kun je je dit jaar niet alleen op culinair gebied laten verrassen. In samenwerking met @AtlasEmmen kun je ook van drie cabaretiers genieten! Een afwisselende line-up met een mooie mix van cabaret talent. TRYO is op MM Culinair op zondagmiddag van 15.00 - 17.00 uur. ...

15 1

[GEZOCHT! MM CULINAIR PUBLIEKSJURY]
MM Culinair heeft dit jaar weer een professionele jury die alle signature dishes van de deelnemende restaurants mag gaan proeven. Eén van hen is Ben Oort, namens hoofdsponsor @bidfoodnl en hij wordt ondersteund door een fijnproever van hoofdsponsor @countusaccountantsadviseurs . Samen gaan zij alle gerechten jureren, maar daar hebben ze jouw hulp bij nodig.
Ben je of ken je een echte MM Culinair-fan die alles weet van culinaire hoogstandjes? Dan zoeken we jou!
Tag het gast-jurylid in dit bericht en misschien wordt hij of zij geselecteerd voor deze heerlijke taak.
Doe nu mee met de competitie. De winnaar wordt op 28 augustus bekend gemaakt.
...

21 5

Wat hebben we vorig jaar van hun debuut genoten.
Nog maar een paar maanden na de officiële opening stond het team al op MM Culinair te rocken! Petje af, en dolblij dat we jullie deze editie weer een plaatsje mogen bieden, @napoleonemmen !!
Wie verheugd zich ook al op deze spicy kippendijreepjes met Thaise kruiden? 😋 En ze hebben nog veel meer lekkers in petto... #MMCulinair 31 aug. & 01sept. #Emmen #food #foodlovers #foodies #event #festival #deelnemer #restaurant #bethere #yummie #dontmissthis #welkom #proeverij #drenthe #culinair
...

26 0

Leonie Pluyter

RT @BarrelFoodFest: 🄽🄾 🄶🅄🅃🅂 🄽🄾 🄶🄻🄾🅁🅈 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮 via: https://t.co/OVhtHNZ7CQ https://t.co/yeK694OE0z
Volg mij op twitter