Beau business

Evenementen zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Steeds vaker worden spraakmakende evenementen ingezet als communicatiemiddel voor een beoogd doel.

Het traditionele model van een bedrijf dat een product of dienst ontwikkelt en de klant die het ‘automatisch’ consumeert is al lang passé. Er moet meer energie geleverd worden om in beeld te zijn én blijven bij de doelgroep. Er moet een voorkeurspositie ten opzichte van concurrenten in de hoofden van de doelgroep gecreëerd worden.

Mensen zijn sociale wezens die elkaar graag ontmoeten. Tijdens een persoonlijke ontmoeting is er meer kans op diepgang, het geeft energie en zorgt voor verbondenheid. Emotie speelt daarbij een belangrijke rol en evenementen zijn de ideale manier om mensen voor de langere termijn op een positieve wijze te raken.

Wat kan ik door Beau Business laten regelen?
Alles! Alles kan, niets is te gek, maar een kwestie van regelen…
Dus voor de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van allerlei soorten evenementen bent u bij mij aan het juiste adres. Neemt gerust en vrijblijvend eens contact op voor een kennismakingsgesprek.

Hoe we het doen

Beau Business Events is een vakkundig bedrijf en daarom verloopt uw evenement professioneel. Zo heeft u geen stress of zorgen, en kunt u optimaal genieten en profiteren van het event.

De touwtjes zijn bij Beau Business in goede handen. Daarom kunt u zich richten op wat voor u écht belangrijk is. Het event is immers een middel voor iets, voor een beoogd doel. De klant kan zich richten op de gasten, op de omzet, op het netwerken of acquireren. Beau Business weet wat er toe doet. Beau Business helpt te focussen.

Hoe doen we dat?

In een persoonlijk gesprek gaan we eerst samen uw wensen en behoeften inventariseren. Bij Beau Business treft u korte communicatielijnen, dat praat wel zo gemakkelijk. Als tevens uw budget voor het event inzichtelijk is gemaakt wordt er een concept voor het evenement ontwikkeld. Dit wordt aan u gepresenteerd, met daarbij een begroting. Vanzelfsprekend kan er op dit moment nog van alles worden aangepast.
Wanneer het definitieve concept is goedgekeurd, worden uitnodigingen gemaakt, leveranciers vastgelegd, locaties geboekt en het draaiboek opgesteld. Alles passend bij de ‘creatieve kapstok’ die voor dit event is bedacht. Voor het management van de kwaliteit en tijdsplanning zijn wij altijd nauw betrokken bij het gehele proces en zelf bij de uitvoering aanwezig om alles vlekkeloos en succesvol te laten verlopen.

Bij veel projecten wordt een percentage van het totale budget gerekend. Dit ligt, afhankelijk van de hoogte van het budget, tussen de 10 en de 20%. In andere gevallen wordt gewerkt met een uurtarief.

Wat kost dat?

Bij veel projecten wordt een percentage van het totale budget gerekend. Dit ligt, afhankelijk van de hoogte van het budget, tussen de 10 en de 20%. In andere gevallen wordt gewerkt met een uurtarief.

Volg ons op instagram
@beau_business