• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Haringparty Emmen

Emmer Haringparty als Nieuw(e)!

Roderik Seubers (restaurant de Gaffel), Harm Bruning (HB Systems) en Martijn Muller (Emmer Vishandel) hebben de Emmer Haringparty overgenomen van JCI Emmen ’t Suydenvelt. De heren zijn vastberaden er nieuwe energie en enthousiasme in te steken en staan te popelen om de party weer ‘als Nieuw(e)’ te organiseren.

Tijdens de afgelopen editie van MM Culinair ontstond het idee; Martijn Muller Roderik Seubers en Harm Brüning besloten, onder het genot van een goed glas wijn, om samen in zee te gaan. Het kwam ter sprake dat de Haringparty ter overname beschikbaar was en de heren waren van mening dat deze geslaagde party zijn bestaansrecht meer dan verdiende maar ook wel een boost kon gebruiken.
Ze besloten ter plekke om er samen nieuwe energie in te steken en een bod te doen voor overname van de Emmer Haringparty. En zo geschiede. JCI ’t Suydevelt mag als onderdeel van de overname, het lopende overgangsjaar nog bepalen naar welk lokaal Goed Doel de opbrengst van de veiling zal gaan.

De Emmer Haringparty werd in 2019 voor de 9e keer georganiseerd door JCI Emmen ’t Suydenvelt. JCI Emmen (voorheen Juniorkamer) is een netwerkorganisatie voor ondernemers. Naast de veiling en het daaraan gekoppelde Goede Doel is de Haringparty ook bij uitstek geschikt om te netwerken. De Emmer Haringparty is daarom ook een erg graag bezocht feest in het zakelijke circuit.

De vis (Emmer Vishandel) is geregeld, de locatie (Restaurant de Gaffel) bepaald en de techniek (HB Systems) in huis. Ter aanvulling is Leonie Pluyter (Beau Business Events) bij het team betrokken. Samen gaan deze vier er alles aan doen om Emmen te verrassen met een fantastische nieuwe versie van de vertrouwde EMMER HARINGPARTY.

Haringparty Emmen

Wanneer: n.t.b. in 2021

Waar:        Restaurant de Gaffel, Valthe

Hoe laat:

Ga naar de website

Leonie Pluyter

RT @BarrelFoodFest: 🄽🄾 🄶🅄🅃🅂 🄽🄾 🄶🄻🄾🅁🅈 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝗶𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗕𝗔𝗥𝗥𝗘𝗟 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗿𝘂𝗰𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮 via: https://t.co/OVhtHNZ7CQ https://t.co/yeK694OE0z
Volg mij op twitter